Jsem zpět a proč jsem se tak dlouho neozývala? Vysvětlení najdete v následujícím článku

Vážení  příznivci homeopatie a reflexní terapie, již dlouho jste na mých stránkách nezaznamenali žádný nový příspěvek a ráda bych vám vysvětlila, proč jsem se Vám tak dlouho neozvala.


Jak  již většina z vás ví, spolupracuji se svou sestrou Pavlínou Dočkalíkovou, se kterou vedu vzdělávací semináře. Obě se věnujeme homeopatii, která  harmonizuje tělo i duši a také reflexní terapii, která je více zaměřena na fyzické tělo, ale zároveň s její pomocí lze řešit i emocionální blokády. Někteří z vás si mohli vyzkoušet, jak obě tyto terapie působí.


Na základě naší praxe jsme zjistily, že pomocí výše uvedených terapií, lze sice vyřešit spousty fyzických a psychických problémů, ale stále nám něco chybělo. A tak jsme podvědomě hledaly metodu či postup, jak po odstranění blokád změny udržet a navíc dostat tělo do kondice. Pomohla nám v tom Hančina dcera, která měla velké problémy s páteří. V období puberty hodně vyrostla, a jelikož neměla vytvořený svalový korzet, došlo k vybočení páteře (tzv. skolióze). I přes péči lékařů se její stav neustále zhoršoval, takže nakonec dostala podpůrný korzet, který zhoršení nezastavil. Pokud by se rapidně nic nezměnilo, začalo by se časem uvažovat o možné operaci. Naštěstí všechno dobře dopadlo díky úžasné rehabilitační pracovnici, která začala s dcerou cvičit SM-systém. Na základě výsledků této terapie vše nabralo ten správný směr.


Když jsme viděly, jak dochází k velkému zlepšení a ústupu bolestí u Hančiny dcery, začaly jsme se o metodu SM-systému více zajímat. Zjistily jsme, že tento komplexní cvičební systém skvěle doplňuje naše terapeutické postupy a rozhodly jsme se SM-systém vystudovat, abychom mohly rozšířit a zkvalitnit péči o své klienty. Naplno jsme se pustily do studia a byly jsme na chvíli nuceny odsunout ostatní aktivity, ale vše je již na dobré cestě. I když máme stále krásné letní počasí, my již začínáme plánovat podzimní semináře, kurzy a workshopy a již brzy se vše dozvíte.


S tím vším souvisí i další změna, a to je zřízení nové provozovny na Jičínské ulici č. 1134. Kromě nového prostoru pro individuální péči s klienty Vám bude k dispozici útulná tělocvična se zrcadly, kde budeme cvičit SM-systém a pořádat semináře o homeopatii, reflexní terapii a přípravy na vědomé početí, těhotenství a porod. O otevření provozovny Vás budeme včas informovat.


Také se můžete těšit na podrobný příběh Hančiny dcery a také na podrobné informace o SM-systému.


Krásné dny přeje Hanka a Pavlína

Komentáře

Pokud Vás článek zaujal, budeme rádi, pokud nám sdělíte Váš názor vložení příspěvku a nebo jeho sdílením na Facebooku.
Děkujeme.

  • Nebyly nalezeny žádné komentáře
Stránka 1 z 1
Stránky: 1

Nový příspěvek

Jméno:
Text:
Potvrzovací kód: Opište text dvacetčtyři jako číslo:
HLAVNÍ MENU
VYHLEDÁVÁNÍ
AKTUALITY

Podrobný program 1. březnového bloku Kurzu akutní homeopatie pro domácí použití

19.3.2019
Program 1. bloku Kurzu akutní homeopatie pro domácí použití Sobota 23. března 2019 ...

23.1.2019
KONTAKT
HOMEOPATIE-MB
Hana Ševčíková
Jičínská 1134
293 01 Mladá Boleslav

IČ: 88330516
Tel. (+420) 606 681 227
E-mail:
zc.manzes@avokicvesacnah

PARTNEŘI WEBU